img

Логістичні рішення якісно нового рівняFerotela

Ми гарантуємо подачу авто у будь-який період

Безкоштовна консультація
Політика конфіденційності Ferotela

Політика конфіденційності Ferotela

ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ТА ЗГОДА

Персональні дані фізичних осіб — Користувачів сайту ferotela.com обробляються ТОВ «ФЕРОТЕЛА УКРАЇНА», юридичною особою, зареєстрованою за законодавством України, з місцезнаходженням за адресою вул. Василя Стуса, будинок №35/37, офіс 112, м. Київ, Україна, 03142 (далі — Компанія). Компанія є власником і розпорядником Бази персональних даних Користувачів. Персональні дані користувачів обробляються на захищених серверах, розташованих у межах, так і поза межами Європейського економічного простору. Ця Політика конфіденційності описує встановлений Компанією порядок обробки персональних даних Користувачів, зібраних за допомогою сайту ferotela.com (далі — Сайт) і пов'язаних з ним послуг. У всіх зазначених випадках Компанія обробляє персональні дані виключно в рамках вимог Закону України «Про захист персональних даних» та Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних. Ця Політика конфіденційності розроблена відповідно до положень цих документів. Використовуючи Сайт, та/або інші пов'язані сервіси та інструменти, Користувач надає свою згоду Компанії на обробку своїх персональних даних, таких як ім'я користувача; регіон проживання, адреса електронної пошти, контактний телефон, інша контактна інформація за бажанням користувача; ip-адреси, інші комунікаційні дані користувачів; а також дає свою згоду на передачу своїх персональних даних за кордон, в відповідності з цією Політикою конфіденційності та Угодою користувача. Користувачі повинні знати, що при переході на деякі посилання, розміщені на Сайті, вони можуть бути перенаправлені до сайтів інших компаній за межі хостингового простору Компанії, де інформація про Користувачів збирається поза прямим контролем Компанії. В такому випадку Політики конфіденційності сайтів та/або додатків третіх осіб регулюватимуть порядок обробки інформації, отриманої від користувачів цими третіми особами.

ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ЗБИРАЄ, ОТРИМУЄ І РОЗМІЩУЄ КОМПАНІЯ

Інформація про реєстрацію: При створенні Користувачем облікового запису на Сайті, Компанія може вимагати певну інформацію, таку як дійсну адресу електронної пошти та пароль. Обліковий запис включає в себе таку інформацію про них, як географічне розташування, ім'я та прізвище, номер телефону і супутню інформацію, в тому числі фотографії, які вони можуть завантажувати у свій обліковий запис. Якщо користувач вирішив увійти на Сайт, використовуючи службу автентифікації стороннього оператора, наприклад інформацію Facebook, Компанія може отримати додатковий профіль, або іншу інформацію, доступ до якої надано такою третьою особою. Обслуговування клієнтів: При зверненні користувачів до відділу обслуговування клієнтів, Компанія, при необхідності, може в процесі роботи свого Сайту збирати особисту інформацію, необхідну для виконання запиту Користувача і отримання зворотного зв'язку. Компанія може також зв'язатися з Користувачем, використовуючи існуючу контактну інформацію облікового запису, надану для цієї мети. Компанія може також збирати іншу інформацію про спілкування з Користувачами, наприклад, будь-які запити до служби підтримки, що подаються Користувачами, або будь-який зворотний зв'язок, що надається ними, зокрема, у формі відгуків, залишених Користувачами. Веб-сайт та мобільні дані: Компанія може автоматично отримувати і зареєструвати інформацію з браузера користувача або будь-якого пристрою, включаючи IP-адресу, геолокацію Користувача програмне забезпечення і апаратні атрибути, сторінки, які запитує Користувач, дані, які містяться в базах даних браузера, включаючи SQL бази даних, мобільні ідентифікатори, інформацію про використання додатків, та/або інформацію про інші використовувані пристрої, або інформацію системного рівня. Додаткова інформація про те, як користувачі можуть контролювати та/або блокувати такий збір інформації знаходиться нижче в розділі 6 цієї політики. Інформація, що доступна з профайлів Користувача у багатокористувацьких Інтернет-платформах (соціальних мережах): Реєструючись на Сайті, або здійснюючи вхід на Сайт за допомогою служб автентифікації соціальних мереж, Користувач надає Компанії згоду на збір та обробку інформації, що доступна із відповідних профайлів в соціальних мережах, а також на публікацію у відповідних соціальних мережах відомостей про дії Користувача на Сайті. Компанія не збирає і не обробляє персональні дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні та/або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках та подібну інформацію.

IP-АДРЕСА, КУКІ (COOKIES) ТА МОБІЛЬНІ ІДЕНТИФІКАТОРИ

В процесі роботи Сайту Компанія може збирати певну інформацію за допомогою таких технологій як кукі (cookies), пікселі (pixels) та локального сховища (як у Вашому браузері або мобільному пристрої). Кукі (cookies) — це невеликі текстові файли, які зберігають інформацію безпосередньо на комп'ютері користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої. Пікселі (pixels) — невеликі цифрові зображення, які є частиною коду на веб-сторінках, які дозволяють іншому серверу вимірювати переглядання веб-сторінки, і часто використовуються в поєднанні з кукі (cookies). Код відстежує як, коли (і на якій сторінці) піксель завантажений, щоб вказати, що користувач взаємодіє зі сторінкою або частиною сторінки Сайту. За допомогою кукі (cookies), веб-сервер може зберегти, наприклад уподобання та налаштування на комп'ютері Користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої(ях), яке потім автоматично відновлюється при наступному відвідуванні. Компанія використовує як постійні, так і сесійні куки. Постійні куки залишаються на комп'ютері Користувача протягом більш тривалого періоду часу, а сесійні куки автоматично видаляються при закритті вікна браузера.

ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Для надання своїх послуг Компанія може використовувати інформацію, яку Компанія збирає і розміщує для забезпечення обслуговування клієнтів, в тому числі для створення і управління обліковими записами користувачів, вирішення технічних труднощів і доступу до різних функцій; зв'язок з користувачами, в тому числі з питань сервісу, обслуговування клієнтів або дозволених маркетингових комунікацій через будь-які доступні канали зв'язку; проведення науково-дослідницької та аналітичної активності з метою поліпшення сервісу; та забезпечення дотримання Угоди користувача. Компанія буде зберігати Ваші персональні дані настільки довго, наскільки це необхідно для досягнення цілей, заради яких вони були зібрані, в тому числі для виконання будь-яких юридичних, бухгалтерських вимог, або вимог щодо звітності. Для визначення відповідного періоду зберігання Компанія враховує обсяг, характер і чутливість персональних даних, потенційний ризик заподіяння шкоди від несанкціонованого використання або розголошення Ваших персональних даних, мету, заради яких Компанія обробляє Ваші персональні дані, а також чи може Компанія досягти цих цілей за допомогою інших засобів, і відповідні юридичні вимоги. Якщо у вашому обліковому записі не було активності більше 24 місяців, ми залишаємо за собою право видалити ваш обліковий запис, включаючи всі особисті дані, що зберігаються в обліковому записі, що означає, що ви більше не зможете отримати до нього доступ і використовувати його. У разі виникнення питань щодо періоду зберігання даних, будь ласка, зв'яжіться з нами.

ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮ

Компанія може надавати персональні дані користувачів на запити компетентних органів, оформлених відповідно до вимог чинного законодавства, в тому числі відповідно до ст. 93 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до Політики конфіденційності, Компанія зобов'язується не передавати в оренду або продавати будь-які персональні дані Користувача. У разі якщо бізнес Компанії або частина цього бізнесу будуть продані або реорганізовані, та Компанія передає всі або практично всі свої активи новому власнику, то персональні дані користувачів можуть бути передані покупцеві, щоб забезпечити безперервність обслуговування Сайту. Компанія може передавати інформацію, яку вона збирає третім особам, які надають послуги Компанії, з метою проведення досліджень, або надання сервісів Користувачам, при цьому дані, які передаються є предметом цієї Політики конфіденційності, а залучені треті особи не мають право використовувати отриману інформацію інакше як для надання послуг Компанії. У випадках передачі персональних даних, передбачених цим розділом 5 Політики конфіденційності, інформування Користувача про передачу його персональних даних залишається на розсуд Компанії.

КОРИСТУВАЦЬКИЙ КОНТРОЛЬ

Доступ, Виправлення і Вилучення: Користувачі, які створили обліковий запис, або розмістили інформацію на Сайті, можуть отримувати доступ, виправляти або видаляти інформацію, яку вони надають. Користувач несе відповідальність за точність наданих даних. Якщо обліковий запис Користувача був створений через провайдера ідентифікації, Користувач може також відключити, або змінити дані облікового запису через налаштування ідентифікації провайдера. Компанія може припинити обробку персональних даних Користувача в разі отримання письмового повідомлення Користувача про відкликання згоди на обробку персональних даних. Кукі (Cookies): Більшість основних комп'ютерних (десктопних) і мобільних веб-браузерів (наприклад, Safari, Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera) забезпечують елементи управління, які дозволяють користувачеві обмежити або заблокувати встановлення кукі (Cookies) на ваших системах. Зверніть увагу, що відключення кукі (Cookies) щодо доменів першої категорії (відвідуваних сайтів) та інших доменів (сайтів, пов'язаних з відвідуваними) може привести в деяких випадках до обмеженої функціональності цих веб-сайтів. Інші права Користувачів у зв'язку з обробкою їх персональних даних Компанією: знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить персональні дані користувачів Сайту, її призначення та найменування, місцезнаходження власника і розпорядників персональних даних, або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженими користувачами Сайту крім випадків, встановлених законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані користувачів Сайту; отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки персональних даних; пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення персональних даних власником та/або розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; на захист персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію; звертатися зі скаргами на обробку персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; відкликати згоду на обробку персональних даних.

БЕЗПЕКА

Вся інформація, яку ми збираємо в розумних межах захищена технічними засобами і процедурами забезпечення безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу або використання даних. Афілійовані з Компанією особи, надійні партнери і незалежні постачальники послуг зобов'язуються використовувати отриману від Компанії інформацію відповідно до наших вимог до безпеки і цієї Політики конфіденційності.

ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ

Ця політика конфіденційності була востаннє оновлена 01.07.2021. Компанія може час від часу оновлювати Політику конфіденційності; нова редакція Політики конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення в мережі Інтернет за вказаною в цьому пункті адресою, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності. Чинна редакція Політики конфіденційності завжди знаходиться на сторінці за адресою: https://ferotela.com/privacy/ У разі якщо Компанією були внесені будь-які зміни в Політику конфіденційності, з якими Користувач не згоден, він зобов'язаний припинити використання матеріалів і сервісів Сайту. Факт продовження використання Сайту є підтвердженням згоди і прийняття Користувачем відповідної редакції Політики конфіденційності.

bg
docx file PDF